Prof. Abdullah Türkoğlu Ortaokulu

Telefon : (216) 383 0810
Belgegeçer :
WEB https://profaturkoglu.meb.k12.tr
Adres : Prof. Abdullah Türkoğlu Orta Okulu. ALTAYÇEŞME MAH. PROF. SULHİ DÖNMEZEL SK. NO16 MALTEPE İSTANBUL
VİZYON : Vizyonumuz tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, hayattaki her zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, sosyal, kültürel, bilim ve fen alanlarında başarılı olabilen, dünyaya yön verebilecek, Atatürkçü ruhla yetişmiş, demokratik ve laik insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Global ortamda küresel düşünen, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli bir kişiliğe sahip, hür ve bilimsel düşünen, insan haklarına saygılı, topluma yararla, yaratıcı ve verimli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : DOĞALGAZ